Na de bonte avond
Blijf op de hoogte en volg Maaike
11 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Het duurde even, maar er is weer nieuws vanuit Amsterdam.
Waar zal ik beginnen?!
Ten eerste vliegt de tijd echt!
Gisteravond hebben we echt een hele supertoffe avond gehad met elkaar. Een soort bonte avond, waarbij een aantal mensen wat grappigs of kunstigs deden. Verder was het de bedoeling om gekleed te gaan als prinses of krijger/strijder. Ik heb van een van mijn vriendinnen (Sandra) overdreven roze kleding geleend en ben er helemaal voor gegaan. Het is echt jammer dat het niet echt lukt om foto's op mn site te zetten, maar ik ga aan anderen even vragen of zij me kunnen helpen (er zijn mensen met laptop). Want woorden schieten echt tekort om deze avond en mijn outfit te beschrijven.
De afgelopen week hadden we een hele aparte, expresieve, drukke, grappige leraar. In het begin dacht ik dat hij alleen maar grappig kon zijn, maar hij heeft in de loop van de week echt supergoede verhalen gedeeld. Echt bijzondere getuigenissen over Gods leiding, verhalen waar je niet omheen kan.
Sinds kort heb ik een eigen eenpersoonskamer en gelukkig is nu de relatie tussen mijn oud-kamergenoot en mij ook weer wat aan het verbeteren.
Zo, dat is het voor nu, ik hoop dat er ook wat logica inzit, want er zijn zoveel dingen die ik leer, die ik hoor en doe en waar ik mee bezig ben, dat het soms een beetje veel is. Daarom is het zo heerlijk om weer lekker te genieten van dit weekend, alles te laten bezinken en te relaxen.
Ik wens ook u allen een heel goed weekend!
Blessings
Maaike
12 November 2006 - 00:08
Gert:
lieve Maaike,
tja, dat ziet er anders uit dan onze 11e van de 11e. Je zus heeft de hele dag in Maastricht doorgebracht bij de opening van het Carnavalsseizoen. Heel bijzonder, op een heel andere manier dan bij jou. Of toch niet??
Ik hoop dat je Gods leiding zult herkennen in de mensen en de dingen die om je heen gebeuren en die er voor je zijn, net als je dacht dat het even weg was en je er alleen voor stond. Ik bid je veel kracht toe om goede keuzes te maken ook straks als je "buiten" bezig bent.
12 November 2006 - 02:46
Mirjam:
he maaike
gezellige dag gehad zeker?
zit in de nacht, dus niet echt inspiratie om iets te schrijven
doegg -
12 November 2006 - 18:07
Jani:
Ooooooooooo ja ik wil die foto's zien van jou in t roze! Prinsesje!
Lekker luxe hoor dat je nu een eenpersoonskamer hebt... zal wel lekker zijn! -
12 November 2006 - 20:36
Sandra:
Kan niet wachten op de foto's
Ik vertrouw er op dat je er belachelijk uit zag (trust me, I know!)
Liefs en tot snel,