kort bericht
Blijf op de hoogte en volg Maaike
13 Juli 2009 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
De week is voorbijgevlogen. Zaterdag hadden we de laatste les, afgesloten door een Afrikaanse lunch.
Vandaag zijn we met de hele groep naar Caddo National park gegaan, waar het grootste cypressen moeras is. We hebben hard geroeid, maar ook genoten van de mooie natuur.
Ik heb eindelijk de mogelijkheid om wat foto's om de site te zetten... so enjoy!
Blessings
Maaike
13 Juli 2009 - 09:39
Gert:
da's nog weer wat anders dan de Ourthe in de Ardennen. Gaan we in september de vorderingen van jou effe checken.
pap -
13 Juli 2009 - 10:34
Mireille:
Ha die Maaike,
Ziet er goed uit daar! Leuk joh. Geniet nog even voor je je weer in je witte pakkie gaat hijsen. Wanneer kom je ook alwee terug?
Vorige week ben ik trouwens gediplomeerd voor mijn opleiding. Lekker weer genoeg tijd voor andere dingen.
Fijne tijd en vast een goede reis terug.
Liefs Mireille -
13 Juli 2009 - 15:00
Wilma:
Hoi Maaike
mooie foto's!
Hoop dat je een goede terugreis hebt, en hoop je snel weer te zien.
Groetjes Wilma
13 Juli 2009 - 20:28
Laura:
Ha Maaike,
Mooi, mooi, mooi!
Ik heb geprobeerd je te bellen, maar lukte niet.
Een hele goede laatste week toegewenst, zet'm op!
Liefs,
Laura -
13 Juli 2009 - 21:02
Jani:
he, hoe was de afrikaanse lunch, kon je de pepers aan... -
14 Juli 2009 - 07:31
Marjanne:
Gelukkig had je vorig jaar geoefend met kanoën in de Biesbosch ;)
X! -
14 Juli 2009 - 09:32
Henrike:
Prachtig! -
14 Juli 2009 - 11:20
Arjette:
Leuk zeg al die foto's . Dat ziet er gaaf uit. Heb je spierpijn van het roeien? Veel succes met je laatste tijd daar. Groet Arjette -
14 Juli 2009 - 20:20
Janny:
Hoi Maaike,
Wat leuk zo'n tocht door het moeras en ja als je er achter sta dan vliegt de tijd...
Geniet nog even van je dagen in Amerika en alvast een goede terug reis en weer welkom op afdeling B2
Groeten Janny -
15 Juli 2009 - 03:33