Veilig thuis
Blijf op de hoogte en volg Maaike
21 Juli 2009 | Nederland, Dordrecht
Wat een bijzondere periode is deze afgelopen maand geweest. Alle emoties, van pleizer, grote blijdschap en dankbaarheid tot moeite, frustratie en heimwee hebben de revu gepasseerd. Wat een leerzame tijd. Terugkijkend is het zo snel gegaan, terwijl sommige lesdagen niet vooruit leken te komen. Grappig is dat.
Zaterdag was de officiele laatste dag, we hebben met elkaar de hele periode geëvalueerd en vervolgens zijn de eersten weer huiswaarts gekeerd. In de nacht van zaterdag op zondag is de groep die de outreach in de Dominicaanse Republiek ging doen vertrokken. Zondagochtend waren we dus ineens nog maar met 3 meiden in het huis waar we met z'n twintigen woonden. Erg leeg, het was echt tijd om te vertrekken.
Het afscheid was fijn, op 2 man na kom ik straks iedereen weer tegen op het schip, dat is een gaaf vooruitzicht!
De reis is goed verlopen, we hadden geen vertraging, maar zelfs versnelling ;-) Dus bijna 3 kwartier te vroeg op Schiphol. Daar stonden Henny en Laura fris en fruitig op me te wachten. Even later kwamen ook Marlies en Jani met kids aan op Schiphol. Met elkaar van een ontbijtje genoten en wat bijgekletst (voor zover dat ging met m'n jetlag). Bijzonder meiden dat jullie er waren!
Thuis gekomen in m'n schone huisje (thanx Mir!) nog snel pap en mam gesproken, de was in de machine en een paar uurtjes geslapen.
Morgennacht gaat t echte werk-leven weer beginnen. k zie er ook wel weer naar uit om lekker bezig te zijn.
2 oktober is het de bedoeling om daadwerkelijk af te reizen naar het schip de 'Arfica Mercy'.
Eind september zal ik uitgezonden worden door mijn gemeente Jozua. Hierover zal ik tzt nog een berichtje plaatsen.
Voor nu, heeeeel erg bedankt voor alle lieve, leuke en bemoedigende berichtjes. Jullie zijn deel geweest van de belevenissen en ik ben echt enorm dankbaar voor alle gebeden en het meeleven! Nogmaals hartelijk bedankt!
Blessings
Maaike
P.S. k zal nog een paar foto's bij het bericht proberen te plaatsen
21 Juli 2009 - 06:43
Henrike:
Welkom thuis!! -
21 Juli 2009 - 08:01
Mireille:
Ha Maaike,
Welkom thuis!! Ik vond het leuk om je ervaringen te lezen. Mooi om te zien hoe je er nu op terug kijkt.
Veel succes met de verdere voorbereidingen voor je vertrek. EN: TOT ZIENS! Gezellig je straks weer op afdeling te zien!
Groetjes Mireille -
21 Juli 2009 - 08:20
Gert Jan :
Welcome back! -
21 Juli 2009 - 08:27
Sandra:
Hoi Lieverd,
Jammer dat ik er gisteren niet bij kon zijn o Schiphol. Had je graag 'live' een dikke knuffel gegeven. Zat helaas met ontstoken oog bij de dokter :( Fijn dat je er weer bent! Ik heb je gemist!
Kus! -
21 Juli 2009 - 08:37
Ernestina:
Fijn dat je weer thuis bent!!
Veel zegen toegewenst op de voorbereidingen voor je vertrek!
Dikke knuf van Ernestina -
21 Juli 2009 - 09:07
Wilma:
Welkom thuis
En ik kijk er al naar uit om morgen met je de nachtdienst in te gaan
groetjes