terug 'thuis' in Togo
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
16 Juni 2010 | Togo, Lomé
k wilde in ieder geval even laten weten dat ik veilig aangekomen ben. 'k ben gisteravond aangekomen en na een Afrikaanse maaltijd (planteen, rijst en prutje) naar bed gegaan om deze ochtend een training te volgen en officieel moest ik al een avonddienst werken, maar daar hebben ze me voor afgebeld. Dat vind ik niet zo heel erg ;-)
Het valt me erg mee met het aantal mensen dat ik nog ken. k was erg bang dat ik niemand zou kennen en weer helemaal opnieuw moest beginnen. Maar k wordt overal heel hartelijk welkom geheten, echt bijzonder, t voelt best een beetje thuis.
Alhoewel Nederland ook echt wel heel erg thuis voelde. Het was zo lekker om weer gewoon in t Nederlands te kletsen en iedereen te zien. Wel vermoeiend merkte ik, maar wel heel erg waardevol!
k moet er zo vandoor, want de lunch is tot 13:00 en daarna is t op. k ga weer even terug in het stramien waarin anderen bepalen hoe laat ik kan eten en dergelijke. Gisteravond wel even langs de afdeling gelopen. Er zijn plotseling twee chirurgen die de VVF (fistel) operaties doen, dus er zijn ook veel vrouwen die geholpen zijn en nog meer die komen voor een operatie, dus ik zie ernaar uit om met hen te gaan werken!
k moet nu echt gaan voor een hapje eten!! Heel erg bedankt aan een ieder die ik gesproken of ontmoet heb en op bijzondere manier meeleeft!! Super!!
Dikke knuffel &
Blessings
Maaike
16 Juni 2010 - 13:03
Marjolein:
Het was heerlijk om je weer even echt te kunnen knuffelen! Zijn alle "containers" ook weer goed aangekomen? :-)
Heel veel liefs en alle goeds weer in je werk!
Tom, Marjolein,
Jeffrey en Mirjam -
16 Juni 2010 - 13:22
Gert:
ha lieve meid,
blij dat je er gezond en wel weer bent. Geniet maar van je stramien zolang het maar niet knellend wordt geeft het wat structuur aan je leven. Mijn beeld is dat dat niet zo erg is. Dikke kus van je ook altoos chaotische vader,
Pap -
16 Juni 2010 - 15:50
Marcel:
joh, helaas heb ik je moeten missen toen je op 4 juni jl. in Dordrecht was daar ik afspraken helaas niet kon afzeggen toen...dus je knuffel moet op een andere keer...! fijn, nu weer wat van je te vernemen en weet dat ik aan je denk en voor je bidt dat je volledig tot je bestemming mag komen (niet alleen in je vak, maar vooral vanuit je identiteit in Christus)!
hartelijke groet, -
16 Juni 2010 - 17:31
Henny En Piet:
Hoi lieve meid, wat ben je snel actief al met je bericht!!! Super.... dank ook voor je mail!! -
16 Juni 2010 - 17:35
Henny:
Goddank dat je weer behouden op het schip bent aangekomen!!!! Bizonder ècht bizonder dat je er weer zin in hebt die arme stakkers te helpen!!!! ik dank God voor jouw, maar dat wist je al toch?.... dikke kus piet en Henny -
16 Juni 2010 - 17:51
Veronica :D:
Hey Chicky,
Ik moest vanochtend nog aan je denken. Gewoon zomaar... En aan de vloeibare karamel die je met je vingers van je bord hebt gelikt :D En ziehier; een berichtje!
Fijn dat je weer veilig thuis bent aangekomen sinds je vertrek van... thuis. Da's ook luxe: jij hebt gewoon 2 "thuizen". Bofkont!
Dikke kus en groetjes, ook van Mr. T,
Veronica :D -
16 Juni 2010 - 18:37
Muriel:
Hey Maaike,
was leuk je gezien te hebben, zo gewoon! Fijn ook dat je in Afrika weer thuis bent. Wel een beetje jammer dat je voor het klussen vertrokken bent, had ik niet van je gedacht ;)
Meid geniet van je tijd weer daar!
Tjuus Muriel -
16 Juni 2010 - 20:16
Pieter-Dirk:
Lieve Maaike,
Fijne dagen en sterkte in alles!
God´s Zegen toegewenst door alles heen!
Groeten,
Pieter-Dirk -
17 Juni 2010 - 07:42
Jan En Gerda:
Hoi lieve Maaike, fijn dat je weer op je plekje bent en we wensen je veel Zegen op je werk. We blijven je volgen, groetjes. -
17 Juni 2010 - 11:19
Jan En Hanneke:
Lieve Maaike,
Blij dat je weer even in Holland was en je gezicht hebt laten zien, niet veel veranderd trouwens, we hopen dat je ervan hebt genoten en weer bijgetankt voor de volgende tijd op je schip. Veel sterkte en succes met alles. We denken aan je. Veel liefs van Jan en Hanneke.
17 Juni 2010 - 15:27
Danielle:
Fijn dat je weer bent aangekomen op je 2e thuis, zal ik maar zeggen!
Succes met weer in je ritme komen, en ik weet dat je veel mensen tot een steun zult zijn, gellof daar ook in op momenten dat je het misschien wat moeilijker hebt. Jammer dat het niet meer is gelukt om met je af te spreken, maar echt supertof om je te zien op Opwekking!
De volgende keer dat we elkaar in levende lijve zien ben ik geen vrijgezel meer, joepie!! Als het goed is ontvang je via de post van Mercy Ships ons kaartje.
Liefs, en het ga je goed, Danielle -
17 Juni 2010 - 21:27
Laura:
Hoi,hoi,
Fijn dat je er weer veilig bent! Apart he? Zo staan we als vanouds op straat, en zo ben je weer in Afrika.
Het was heerlijk elkaar te zien en lekker de slappe lach te hebben!
Veel liefs!
18 Juni 2010 - 15:41
Arjette:
Succes maaike,
veel plezier en zegen de komende tijd. tof je in Nederland te ontmoeten.
Doei Arjette