Op TV!!!
Door: Jani
Blijf op de hoogte en volg Maaike
17 September 2010 | Zuid-Afrika, Durban
Dit leek me de meest effectieve manier om jullie allemaal te vertellen dat Maaike morgen om 19:00 op ned.2 op tv komt bij 'Door de Wereld'.
Mercy Ships kan haar zelf niet bereiken omdat ze in Spanje is, ze weet het zelf dus nog niet. Mochten jullie haar spreken... hihi anders zie je het nu zelf op je site, Maaike.
17 September 2010 - 10:21
Dora Loef:
Goed idee om het op deze manier door te geven. Een verrassing voor ons allemaal en zeker voor Maaike -
17 September 2010 - 13:49
Marga:
Wow. Wat leuk. -
17 September 2010 - 17:39
Mirjam:
Kan jij overal
inbreken
@maaike ik ga het opnemen! -
17 September 2010 - 18:16
Jan En Gerda:
Jani bedankt, heel attent van je. We zullen zeker kijken en zijn zeer benieuwd. Hartelijke groeten. -
18 September 2010 - 09:55
Jan En Hanneke:
Jani bedankt voor de tip, wij zullen ook gaan kijken naar de belevenissen van Maaike en de rest van het team. Maaike het ga je goed de komende tijd. Liefs van Jan en Hanneke. -
18 September 2010 - 16:53
Maaike:
O... das inderdaad een leuke verrassing!! Bedankt Jani dat je m'n site gehacked hebt.
Bedankt Mir voor t opnemen, k ben benieuwd
Alles gaat goed in Spanje, we hebben wat familie van Christina opgezocht en gaan na dit weekend naar Santiago. Dikke knuffel!!
18 September 2010 - 18:26
Gert:
Hoi lieverd, wat een mooi programma. Kun je je voorstellen dat je hier met de nodige trots naar kijkt. Zo professioneel, zo rustig, zo inlevend. Ik ben hartstikke trots op je meid...geniet van je vrije tijd.
Enne .... laat je site niet meer hacken, hoewel voor het goeie doel, Dank je wel Jani,
Pap -
19 September 2010 - 07:18
Jani:
O wat ben ik toch trots op je, het was echt een mooi programma, heb je het zelf al kunnen zien?
Goed gedaan liefie! Ik zag op de site van de eo: meisjes die werken in Afrika... hhahaha je bent nog een meisje!!! Joehooeeee we zijn bijna 30 maar nog wel meisjes!!!
kus -
19 September 2010 - 10:09
Afke & Sjaak:
We hebben het gezien. Prachtig. Echt Maaike. Jij & Jani: blijf 'meisjes', hoe oud je ook wordt! -
19 September 2010 - 19:12
Sjoerd En Marlies:
*Trots* Goed gedaan, Maaike! -
19 September 2010 - 20:15
Ramon:
Wow... Ben er stil van... :)
Maaike, ik ben echt zó ongelofelijk trots op je! -
19 September 2010 - 21:28
Gert & Gris Weekhout:
Hoi Maaike,
Prachtige uitzending over je bediening op het schip! Gods zegen toegewenst in alles!
¡¡De herhaling is nog steeds te zien op de site!! -
23 September 2010 - 14:26
Mirjam Van Houdt:
Hoi Maaike, wat prachtig om met eigen ogen een piepklein beetje te zien van je werk daar. Ik was verrast toen ik je ineens zag op tv!
Wat een geweldig mooi werk; veel zegen elke dag weer en hartelijke groeten van een flexwerker asz -
28 September 2010 - 06:31
Aafke:
Hi Maaike! Wat super om (jou in) die aflevering te zien! Aah, mis het zekers wel... Hoe is het met je op dit moment? Je loopt ergens rond in Spanje begrijp ik? Ga je ook nog n x paardrijden ;-) Ik hoop vlgd jaar een paar weekjes naar SL te komen dus wie weet zie ik je daar weer. Succes met alles en geniet van de rust die je nu ongetwijfeld meer zult hebben dan in the community! lfs Aafke