verpleging in beweging
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
05 Februari 2012 | Togo, Lomé
Vanmiddag zijn de eerste patienten aan boord gekomen. Morgen beginnen we met de allereerste operaties. Op dit moment zijn er drie maxfax chirurgen, dus de komende twee weken staan in het teken van aangezicht tumoren, hazenlippen en dergelijke. Daarna start ook algemene heelkunde en plastische chirurgie.
Foto's voor de screening zijn nog niet beschikbaar, maar ik kan mededelen dat alles heel goed is verlopen. Zodra er wat foto's beschikbaar zijn, zal ik een blog plaatsen. Voor nu dus in ieder geval mijn dank voor jullie gebeden en meeleven!
Er waren wel een aantal andere foto's beschikbaar, dus de rest van de foto’s zijn te vinden op http://maaike-rademaker.blogspot.com met wat beeldmateriaal van medisch personeel en foto's van het open huis.
Een hele dikke knuffel &
Maaike:
you are fast veronica!! -
05 Februari 2012 - 22:14
Hey lieverd,
Blij te lezen dat de screening gelukkig goed is verlopen. Heb zeker aan je gedacht, wat dat betreft...
Geniet van je laatste weken aan boord. Just do what you do best!
Heel veel liefs,
Veronica -
05 Februari 2012 - 22:15
Speedy is my middle name! :D -
06 Februari 2012 - 05:13
Marjolein:
Blij om te horen dat het goed verlopen is! xxx -
06 Februari 2012 - 08:32
Angelina:
Gefeliciteerd! Fijn te horen dat alles goed verlopen is. Succes nog daar in Togo. -
06 Februari 2012 - 09:07
Jan En Gerda:
Hoi Maaike,
Blij te horen dat alles goed verlopen is . Veel zegen voor de laatste maand.
We zijn benieuwd naar je foto's. Ons grote nieuws gaat door!!!! -
06 Februari 2012 - 09:08
Jan En Gerda:
En natuurlijk ook nog lieve groeten van ons. -
06 Februari 2012 - 12:15
Aletta Feenstra:
Hoi Maaike,
Wat geweldig fijn dat alles goed is verlopen.
Veel zegen en sterkte in de laatste maand.
Tot ziens!
Aletta -
06 Februari 2012 - 12:42
Gert:
hoi lieverd,
fijn dat ook dit stuk goed mag worden afgesloten. Nu de laatste loodjes, en die zijn in sommige opzichten misschien het zwaarst. Maar ook het vooruitzicht weer terug te zijn in ons nu zeer koude kikkerland. Ik ben benieuwd naar de omslag. Hier wordt het nieuws bepaald door Elfstedentocht en ander schaatsplezier. Da´s nog wat anders dan air conditioning.
Lieve kus van
je pap -
06 Februari 2012 - 17:30
Merel:
Fijn dat t voorspoedig is gegaan. Is het je meegevallen?
Ga dit weekeind op natuurijs schaatsen (als niet voortijdig gaat dooien) -
08 Februari 2012 - 18:52
Dora Loef:
Heel veel sterkte, maar vooral veel zegen. Nog een paar weken en dan zit het er weer op. Je mag in ieder geval terugkijken op een zinvolle periode.
Groet en tot ziens zullen we maar zeggen.