eindelijk foto's bij de verhalen
Door: Maaike
Blijf op de hoogte en volg Maaike
05 Oktober 2011 | Sierra Leone, Freetown
Hier dus wat fotomateriaal te zien van de verjaardag van Alberta naar aanleiding van mijn laatste verhaal.
Vorige week was er door de verpleegkundigen een tijd van 72 uur gebed ingepland. Iedereen kon een ‘uur boeken’ en de tijd nemen om God te aanbidden, te danken voor alle goede dingen en te bidden voor onze patienten, voor het land, voor vrienden, familie en dergelijke. Het was echt een goede tijd en het was bijzonder hoe iedereen meedeed hoe we samen in de bres konden staan.
Als je de foto’s van Alberta ziet, dan zie je dat er echt zoveel is om voor te danken en onze zegeningen te tellen. Maar we blijven ook bidden voor eenheid, voor innerlijke en lichamelijke genezing van al onze patienten. Het was echt goed om als verpleegkundigen zo een tijd apart te zetten.
Als afsluiting hadden we vrijdagavond na het avondeten een soort toetje met thee, koffie, koekjes en cakejes op het dek, waarbij we dingen konden delen en gewoon gezellig samen konden zijn. Het was goed.
Vorig weekend hebben we weer hard gewerkt in het tehuis voor gehandicapte kinderen en weeskinderen; The Cheshire home. We hebben inmiddels een flinke tijd gewerkt aan het aanleggen van een pad dat naar de speelplaats gaat. Ook heeft een van de jongens die in de machinekamer werkt een van de speeltuigen weer gemaakt en we gaan nog wat verven en onderhoudswerkzaamheden doen, maar vorige week hebben we het pad afgemaakt. Het pad vrijgemaakt, een rots-onderlaag aangelegd en met de hand cement gemixed. Lekker zweten en spierpijn hebben achteraf... heerlijk!
Op http://maaike-rademaker.blogspot.com dus ook wat foto’s rondom dit proces.
Afgelopen zondag een heerlijke dag aan het strand gehad, lekker gevoetbalt, gezwommen, gefrisbeed (is dat Nederlands?) en ik had mijn duikmasker meegenomen en mij de rotsen ook wat vissen gespot. Echt super!
Volgend weekend hebben we weer een zogenaamde ship holiday. Elke 6 weken wordt die ingepland en hebben we vrijdag vrij. Tenminste als je alleen door de weeks werkt. Alle verpleegkundigen gaan gewoon door met diensten werken helaas... Maargoed, het plan om met een groepje naar een strand in de buurt te gaan en we hebben al eerder in het huis bij dat strand overnacht en er kunnen zeker 8 mensen slapen. Een beetje een pre-verjaardags-feestje. Want ja ja... voordat m’n site weer wordt gehacked :-D zal ik maar alvast waarschuwen dat ik echt weer een jaar ouder ga worden. Daar ben ik het hele jaar stiekem mee bezig geweest en nu is het zover ;-)
De blogspot site zou wellicht voor een tijdje deze blog kunnen gaan vervangen, omdat het zo handig de foto's in een bericht kan verwerken... wellicht dus tijd voor verandering. Bedankt voor je trouwe meeleven en leuke reacties!!!
Dikke knuffel &
Blessings
Maaike
05 Oktober 2011 - 20:10
Gert:
hoi lieverd, mooir foto´s. Tja op één of andere manier word je steeds beter met kinderen, cement en draaidingen. Het gaat in je volgende levensjaar vast goed komen,
alvast een dikke knuffel
pap -
05 Oktober 2011 - 20:15
David Vd Griendt:
Woohoo! Volgens mij ben ik de eerste die mag reageren. Bij deze de harteljke groeten uit Dordrecht, ik en broeder Florian volgen nog altijd aandachtig je belevenissen. Ook mooi om de foto's te kunnen zien, dan leven zo toch met je mee. Veel succes, geniet van de mooie dingen en prijs God ervoor. Ik wens je veel sterkte, en Gods zegen.
En de pre-felicitaties natuurlijk! -
06 Oktober 2011 - 16:19
Veronica :D:
Me so proud of you!
Dikke kus!
:D V -
06 Oktober 2011 - 20:08
Mirjam:
Je bent weer lekker bezig!! En wat gaat de tijd snel! Ik zeg maar alvast gefeliciteerd dan ben ik alvast de 1ste! -
07 Oktober 2011 - 10:22
Timo:
OHHHH OHHOHHH,
Hey Rademaker-s,
Super gaaf om weer eens wat te lezen, Wat een prachtige foto's.
Ik denk nog steeds stiekem om terug te komen op een dag.....
Ik mis je echt. Het schip en alle geweldige dingen die we hebben kunnen doen en jij nog steeds doet.!!
Dikke Hug Timo -
08 Oktober 2011 - 10:39
Gerda En Jan:
Hoi Maaike.Van hartegefeliciteerd met je verjaardag en wens je Gods nabijheid toe. Fijn dat je het goed maakt en dat je ook veel leuke dingen mee maakt de foto"s moet ik nog bekijken maar ik wilde je eerst even feliciteren.We hebben een leuke bruiloft gehad van Justin en Marianne,en nog wat mensen gesproken van Mercy schips.en kreeg toch wel een beetje heimwee om nog een keertje een paar maanden te komen werken,maar ja dat zal wel niet meer lukken. Ik wens je nog een goede tijd toe en blijf je volgen. groetjes van ons tweeen. -
08 Oktober 2011 - 22:35
Laura:
Hey lieve Maaike,
Wat geweldig mooi weer om te zien waar je allemaal mee bezig bent! Dank voor je verhalen en je foto's, super!
Ik ben zo trots op je!
Hoe gaat het met je werk als teamleider? Heel veel sterkte!
En wat fijn dat je zo'n heerlijke vakantieweek hebt gehad.
Krijg jij mijn gewone mail nog binnen?
Dikke zoen,
Laura
09 Oktober 2011 - 19:18
Sas:
heyy lieve zus,
hoe bevalt het om cement te moeten mengen! ik kan me hier nog herinneren dat ik het heel veel heb gedaan en dat je er enorm veel spierpijn van kan krijgen!
ik vind het geweldig om die foto´s te zien, en wat voor werk jullie allemaal verrichten!
ik wens jou alvast een super goede verjaardag, hopelijk kan je er vanuit de verte ook van genieten!
iK zal vanuit hier aan je denken en een stukje taart voor je opeten!!!
hopelijk heb je nog een chocoladevoorraad daar, anders komt het er hopelijk snel aan!!
dikke kus en groetjes vanuit nederland!
xxx Sas -
10 Oktober 2011 - 06:28
Sandra:
Fijn je weer te lezen. Ik mis je! Morgen volgt uiteraard een echt verjaardagsberichtje...maar bij deze alvast gefeliciteerd!
Dikke kus,
Sandra -
11 Oktober 2011 - 09:10
Mirjam:
Gefeliciteerd met je verjaardag!